Stel, je hebt een bedrijf dat tuinen aanlegt. Of een bedrijf dat verbouwingen doet. Dan heb je áltijd te maken met veel afval en/of puin. En dat moet natuurlijk afgevoerd worden. Ga je dat zelf doen? Zet je daar een stagiaire op? Nee joh, een container huren is zó geregeld en maakt dat jij door kan met je werk. Klant blij, jij blij, buurt blij. Dat zijn zelfs 3 vliegen in één klap!

Een container huren voor je aannemersbedrijf

Wanneer je als aannemer een verbouwing gaat aanpakken, weet je dat dat veel puin en ander afval gaat opleveren. Niet zelden moeten er muurtjes gesloopt worden, of complete badkamers of bijkeukens. En dan is het fijn als je je geen zorgen hoeft te maken over de afvoer van je afval. Een container huren regel je gemakkelijk via internet. Je hoeft er de deur niet voor uit. En het allermooiste: een container huren is helemaal niet duur en levert je uiteindelijk heel veel op. Je hoeft namelijk geen personeel meer vrij te maken om voor je naar de stort te rijden. Al het afval kan in één keer op de juiste plek gegooid worden. Geen stapeltjes meer die je hoeft te verplaatsen. Een container huren levert veel meer op dan het kost!

Een container huren bij het aanleggen van een tuin

Voor je een tuin kunt aanleggen, zul je de grond eerst leeg moeten maken en in veel gevallen zelfs moeten afgraven en vervangen. Die grond kun je niet zomaar in de singel kieperen, die moet netjes afgevoerd worden. Een container huren is ook hier de oplossing. Je kunt de grond dan tijdens het afgraven direct op de juiste manier afvoeren en zit niet met bergjes prut die altijd in de weg liggen. Ook voor het afvoeren van tuinhout, snoeiafval e.d. kun je en container huren. Je kunt zelf bepalen welke maat container je nodig hebt. Kom je er niet uit? Neem dan even contact op met de klantenservice.

Een container huren en plaatsen

Dus een container huren is niet zo moeilijk. Een container plaatsen is in de meeste gevallen ook geen enkel probleem. Maar let op: in sommige gemeenten heb je een vergunning nodig. En het aanvragen en verkrijgen van de vergunning kan wel een paar weken duren. Zorg er daarom voor dat je ruim van te voren informeert bij je gemeenten wat de regels zijn met betrekking tot het plaatsen van een container.