Door een busje te huren kan je makkelijk op weg. Voor uiteenlopende redenen kan een busje huren de uitkomst zijn. Het huren van een busje kan eenvoudig via het internet, daarnaast krijg je ook een mooie korting door online te betalen.

Een busje huren voor personenvervoer

Wanneer je met een groep vrienden op vakantie gaat is het regelen van vervoer vaak lastig. Een busje huren kan dan uitkomst bieden. Met een personenbusje kan je 9 personen inclusief de bestuurder vervoeren. Dit is niet alleen gezellig maar ook praktisch.

Naast het huren van een busje voor een langere periode zoals een vakantie is het ook mogelijk om een busje voor een dag of dagdeel te huren. De ochtend loopt van 09:00 tot 13:00, de middag van 13:30 tot 17:30 en de avond van 18:00 tot de volgende ochtend 08:00. Het huren voor een dagdeel of dag is ideaal als er een uitstapje staat gepland. Voor het bezoeken van een festival of voetbalwedstrijd met een groep vrienden bijvoorbeeld.

Een busje huren voor  het vervoeren van spullen

Voor het vervoeren of verhuizen van spullen zijn er verschillende soorten busjes te huur. Kleine busjes voor het vervoeren van bijvoorbeeld een wasmachine tot een bus met laadklep wanneer er een volledige inboedel vervoerd dient te worden.

Voor het verhuizen zijn er naast de bus zeer handige verhuispakketten te huur. Deze pakketten bevatten spullen die het verhuizen een stuk makkelijker maken. De pakketten bevatten dekens zodat de spullen niet beschadigen, spanbanden, trappenlopers en meubelhondjes. Door deze spullen bij de bus te huren verloopt de verhuizing vlekkeloos.

De bakwagen is de grootste bus die met een ”normaal rijbewijs” mag worden bestuurd. Deze wagen beschikt over een hydraulische laadlift waardoor het zeer eenvoudig is om spullen in en uit te laden. Deze bakwagen heeft een inhoud van 19m3. De Volkswagen Transporter is een bus die iets kleiner is. Met een inhoud van 6m3 is deze toch ook zeer geschikt om spullen te verhuizen of te vervoeren. Wanneer u met een grote groep een weekend weg gaat is deze bus ideaal om alle spullen te vervoeren.

Haal en brengservice

Voor het grootst gemak is er ook een haal- en brengservice. Dit maakt een busje huren ontzettend eenvoudig. U geeft online de plaats aan waar u de bus geleverd wilt hebben en het tijdstip waarop de bus daar klaar dient te staan. De bus wordt ook weer opgehaald op de plaats die u heeft aangeven en voor u afgetanked. Hierdoor heeft u geen tijdverlies en kunt u zich focussen op de zaken die voor u belangrijk zijn.