Het lijkt niet logisch om in de zomer na te denken over de regen. Maar we leven nog steeds in Nederland en voor je het weet komt er een fikse regenbui naar beneden. Een paraplu bedrukken is dus ook in de zomer geen overbodige luxe. Je klanten en zakenrelaties zullen er erg blij mee zijn!

Een paraplu bedrukken en uitdelen

Het heeft natuurlijk geen zin om op een stralend mooie dag een paraplu mee te geven aan je klanten. Ze zullen denken dat je een zonnesteek hebt opgelopen. Maar stel nou dat je een kapsalon hebt. En dat je je klanten een prachtig nieuw kapsel geeft. Dan is het toch zonde om ze in de regen te laten lopen? Laat een paraplu bedrukken met je bedrijfsnaam en -logo en geef deze aan je klanten mee op dagen dat het regent. Zo scoor je absoluut punten bij je toch al tevreden klanten. Ook wanneer je een schoonheidssalon hebt is het slim om paraplu’s op voorraad te hebben. En wat denk je van schoenenwinkels? Een paraplu bedrukken is misschien niet heel hip, maar het is zeker een functioneel cadeau. En onderzoek heeft uitgewezen dat mensen toch het meest blij worden van cadeaus die ze kunnen gebruiken.

Een paraplu bedrukken voor kinderen

Ook voor kinderen kan je een paraplu bedrukken laten. Zo’n klein model met daarop bijvoorbeeld het logo van de kinderopvang. Je geeft ze dan de mogelijkheid om in weer en wind naar de opvang te lopen in plaats van mee te rijden in de auto. En dat is natuurlijk wel zo gezond. Wanneer je een grote paraplu bedrukken laat voor kinderen, kunnen ze deze zelfs gebruiken als miniparasol. Bijvoorbeeld boven het zwembadje in de tuin of boven de zandbak. Zo werk je met je paraplu mee aan het beschermen van tere kinderhuidjes tegen de felle zon. Pap en mam moeten natuurlijk nog wel smeren met zonnebrandcrème.

Een paraplu bedrukken voor je school

De tijd van de open dagen op de diverse scholen is weer aangebroken. Zal je net zien dat het regent. Laat daarom een paraplu bedrukken voor iedereen die je school bezoekt. Je geeft dan aan ouders aan dat je goed op hun kinderen zal passen. Een paraplu bedrukken kan in diverse formaten, materialen en kleuren. Er is altijd een paraplu te vinden die het best bij jouw school past. Je eigen logo en website erop en iedereen zal het over jouw school hebben.