Canvas stof staat bekend om z’n sterkte en duurzaamheid. Het kan voor veel verschillende toepassingen gebruikt worden. Zo zie je deze stof natuurlijk op strandstoelen. Dat is een logische keuze, want strandstoelen hebben heel wat te doorstaan. Ze worden nat terwijl je er op zit en dan moeten ze wel sterk genoeg blijven om je te dragen. En dat lukt dus prima met deze stof. Maar ook schoenen worden van canvas stof gemaakt. Die hippe sneakers die je nu overal ziet? Canvas stof! Maar wist je dat je deze stof zelf ook kunt bestellen en er mee aan de gang kunt?

Zelf creatief met canvas stof

Je kunt zelf fijn aan de knutsel met canvas stof. Of je er nu voor kiest om een neutrale kleur te bestellen en deze zelf te beschilderen of een fel gekleurde stof bestelt, dat is aan jou. Je kunt de stof redelijk makkelijk zelf bewerken. Hou er wel rekening mee dat de naald in je naaimachine geschikt moet zijn voor het stikken van zware stoffen. Je kunt hier bijvoorbeeld kiezen voor een jeansnaald. De naald zal dan minder snel breken. Je kunt de canvas stof ook gemakkelijk nieten en zelfs met een lijmpistool verwerken. Je maakt met deze stof wat jij wilt.
Canvas stof

Een cadeau maken van canvas stof

Hoe leuk is het om zelfgemaakte cadeaus te geven? Hartstikke leuk natuurlijk! Maak met canvas stof ├ęcht iets creatiefs. Wat denk je van een leuke strandtas of hangmat? Je kunt het zo gek niet bedenken of je maakt het zelf met deze stof. Een rugzakje voor een kind dat voor het eerst naar school gaat, maak je ook gewoon zelf. Het is een kwestie van de goede stof kiezen en een goed patroon. Je maakt dan altijd iets unieks.

Een strandstoel met canvas stof

Wanneer je via bovenstaande site een strandstoel bestelt, kun je zelf de stof kiezen die je er op wilt. Je kiest dan de kleur van de stof en de houtsoort en de stoel wordt voor je gemaakt. Zo kun je zelf een stoel helemaal naar jouw wensen laten maken. Als je echt helemaal hip wilt zijn, dan bestel je nog wat extra stof in dezelfde kleuren en maak je er een strandtas of handige rugzak van. Je kunt natuurlijk ook een picknickkleed maken van de extra stof die je bestelt. Zo kun je helemaal in stijl naar het strand. Het ziet er direct heel gezellig uit.