Floris van Bommel is het perfecte merk voor de bruidegom

Allereerst is het geweldig dat je gaat trouwen. Een vrouw begint gelijk met het plannen van haar bezoekjes aan de bruidsmode winkels. Mannen daarentegen lijken het voorbereiden van de trouwdag vaak een beetje uit te stellen. Floris van Bommel is een schoenenmerk dat kan helpen om de ideale basis voor de bruidegoms outfit te leggen. Floris van Bommel schoenen zijn prima te combineren met een net pak (maar die moet je waarschijnlijk ook nog vinden). Wil jij de perfecte outfit aan op de grote dag? Lees dan deze tips en de weetjes van Floris van Bommel.

Floris van Bommel bij een trouw outfit

Bij een trouwoutfit denk je vast gelijk aan een pak. Toch komt het helaas te vaak voor dat mannen een pak open en hierna et de juiste schoenen kunnen vinden. Een tip is daarom om eerst opzoek te gaan naar de perfecte Floris van Bommel schoenen en hierna een pak. Het is namelijk een stuk makkelijker om een outfit samen te stellen vanaf de schoenen. Floris van Bommel schoenen zijn er in verschillende kleuren. Als je weet welke kleur je aan wilt op de grote dag zoek je schoenen in dezelfde kleur of een die erbij past. Als je de Floris van Bommel schoenen hebt ( die in verschillende kleuren voorkomen) kun je over naar je trouwpak. Het klinkt misschien gek, maar het werkt echt.

Floris van Bommel combineren

Zoals je hebt kunnen lezen, moet je eerst je schoenen uitzoeken en vanuit dat  punt verder zoeken. Toch kan ik er natuurlijk niet vanuit gaan dat je dan ook precies weet hoe je moet zoeken en welke kleuren bij elkaar passen. Geen paniek, want ook dat ga ik uitleggen. De kleuren van je schoenen en je pak moeten wel goed bij elkaar passen natuurlijk. Denk vooral niet te zwart wit. Veel mannen kiezen ervoor om op hun bruiloft een wit pak te dragen. Dit vind ik zelf ook erg mooi, maar helaas zie ik te vaak mannen met verkeerde schoenen onder het pak. Floris van Bommel  schoenen zijn je beste vriend (niet alleen op je trouwdag). Zwarte schoenen kunnen écht niet onder een wit pak. Het staat gewoon niet mooi. Wat je wel kunt doen is de cognac bruine Floris van Bommel schoenen met een wit pak combineren. Een donkerblauw pak is het mooist met lichtbruine schoenen, maar de grijze herenschoenen passen er ook prima bij.

Verbaas iedereen

Elke man wilt er op zijn bruiloft perfect uitzien. Het is daarvoor wel belangrijk om op tijd opzoek te gaan naar kleding en schoenen. Het zou toch zonde zijn als je in alle haast de verkeerde beslissing maakt. Een slechte kledingkeuze zit in een klein hoekje. Vind je schoenen ruim van tevoren en zoek daarna verder naar het perfecte trouwpak.