Heb je nog nooit gekampeerd en weet je niet zeker of het iets voor je is? Dan is een tent huren een goede optie. Je hoeft dan niet direct zelf een tent aan te schaffen, maar je kunt wel uitproberen of kamperen bij je past. Een tent huren kan op diverse locaties in Nederland. Je kunt de tent huren en zelf meenemen. Het opzetten en afbreken en opruimen is gelijk een leuke test voor je relatie. Kies je voor een grote tent voor je hele gezin of juist voor een klein tentje? Alle opties zijn mogelijk.

Een tent huren voor de vakantie

Met een tent ben je zo vrij als een vogeltje. Heel veel Nederlanders kiezen er ieder jaar weer voor om er met de tent op uit te trekken. De tent past (meestal) gewoon in de auto, je hebt er dus geen trekhaak voor nodig. En bevalt de plek waar je staat niet? Dan pak je de tent gemakkelijk in en kun je zo verkassen. Toch moet kamperen wel “je ding” zijn. Het is dan zonde als je een dure tent koopt en er na een korte tijd achter komt dat het totaal niet bij jou past. Een tent huren is dan een prima alternatief. Je kunt een tent huren en rustig uitproberen of kamperen iets voor jou (en je gezin) is en bevalt het niet? Dan huur je volgend jaar lekker een camper. Kan ook!
Tent huren

Een tent huren voor een feestje

Geef je een feestje deze zomer? Dat is natuurlijk altijd goed. Maar met de zomers in Nederland weet je het helaas nooit. Een tent huren waar je complete gezelschap (en de band of dj) in passen is dan een goed plan. Om te voorkomen dat je tot je enkels in de modder staat, kun je zelfs bij de tent ook een houten vloer huren. Zo weet je zeker dat het een geslaagd feestje wordt! En is het toch warm? Dan rol je gemakkelijk de zijkanten van de tent op voor een beetje extra frisse lucht.

Een tent huren voor een evenement

Ook met de vele evenementen in Nederland kun je niet altijd van het weer op aan. Een tent huren voor een evenement is lang geen gek idee. Je kunt er een loungeruimte van maken. Of een EHBO-tent. Of natuurlijk de plek waar mensen hun spullen in bewaring kunnen geven. Waait het hard? Vergeet dan niet te tent vast te zetten met extra banden.