Als je op vakantie gaat of een zakenreis gaat ondernemen, kun je helaas maar een beperkte hoeveelheid kleding meenemen. Daarom is het belangrijk om voor vertrek een kritische selectie te maken van de kleding die je wilt dragen. Want je wilt in jouw eigen stijl – lekker ontspannen, losjes, formeel, zakelijk of modern – voor de dag komen. Wat mag er in jouw koffer dan sowieso niet ontbreken? Je moet er vooral op letten dat de volgende kledingstukken in jouw reisbagage aanwezig aan: een mooi overhemd (voor je weet nooit…), heerlijke polo’s, een riem, sokken, onderbroeken en afhankelijk van de bestemming een zwembroek.

Strijkvrije shirts

Met strijkvrije overhemden kun je echt het verschil maken als je op reis gaat en bijvoorbeeld een belangrijke presentatie moet geven of naar een evenement gaat. Je hebt tijdens zo’n trip niet direct een geen strijkijzer of strijkplank bij de hand, dus dan zijn strijkvrije overhemden echt een ideale keuze.

Er bestaat een zeer gevarieerd aanbod aan de beste merken strijkvrije overhemden, tegen de beste en meest voordelige prijzen op het internet. Je kunt denken aan de merken Eton, Casa Moda, Michaelis, Ledub, OLYMP en Seidensticker. Uiteraard kun je deze overhemden krijgen in alle mogelijke maten, soorten, met een ruime keuze aan kleuren en details.

Sokken

Ook nette sokken vragen precisie en nauwkeurigheid. De keuze op de markt is enorm, maar lang niet alle sokkenaanbieders zijn van goede kwaliteit. Merken die zichzelf al lang bewezen hebben of moderne kwaliteit combineren met een modebewuste inslag.

Denk aan topmerken als Calvin Klein, Hugo Boss, Tomy Hilfiger, Falke.

Ondergoed

Als je ondergoed koopt, om het even van welk merk, moet de klemtoon op ‘goed’ liggen. Een onderbroek of boxershort moert comfortabel zitten, lang meegaan en het liefst ook nog voordelig zijn.

 

Neem genoeg mee

Te altijd het aantal dagen dat je weggaat en neem minimaal 1 set extra boxers / slips mee en een paar extra sokken. Verdeel ook de inhoud van jouw koffer over je handbagage, mocht je koffer later aankomen, dan heb je altijd iets om aan te trekken. Tip: neem altijd pijnstillers en pleisters mee.