Of je nu Paul of Paula heet, een Sandqvist rugzak komt altijd van pas. Een Sandqvist rugzak is mooi, ruim, comfortabel en dus fijn om je bij je te dragen. Je kunt een Sandqvist rugzak overal mee naartoe nemen. Deze rugzak is namelijk lang geen standaard rugzak, door het unieke design loop je er gewoon hip bij. Dit in tegenstelling tot veel andere rugzakken. Want een rugzak heeft nu eenmaal geen hip imago. Met deze Sandqvist rugzak zul je de bewonderaars echter op je hand hebben. Dit hebben ze vast nog nooit gezien!
Sandqvist rugzak

Neem geen suffe rugzak mee, kies voor een Sandqvist rugzak

Want met een Sandqvist rugzak kun je alles meenemen wat je maar nodig denkt te hebben tijdens een dagje weg. Of je nu een flinke wandeling gaat maken en eten en drinken voor onderweg wilt meenemen of met de kinderen op pad gaat, in deze rugzak past álles. Dus ook alle luiers, babydoekjes, flessen, spenen, speelgoedjes en wat je maar nodig denkt te hebben voor je baby. Maar moet je er voor je werk op uit? Dan kun je in deze rugzak prima je laptop en alle overige werkgerelateerde items meenemen.

Op de fiets naar de sportschool? Gebruik een Sandqvist rugzak

Je ziet het vaak, mensen gaan op de fiets naar de sportschool en nemen dan een plastic tas met sportkleding en sportschoenen mee. Dat kan veel stijlvoller. Wanneer je namelijk lekker doorfietst op weg naar de sportschool, heb je je warming up alvast gehad. Dat gaat echter niet met een volle plastic tas in je hand. Kies daarom voor een Sandqvist rugzak voor onderweg. Je kunt hier prima al je sportkleding en je handdoek in kwijt en door het draagcomfort merk je niet eens dat je een tas op je rug hebt. Daarbij ziet zo’n mooie rugtas er ook nog eens veel beter uit dan zo’n suf plastic tasje. En door het hergebruik is de rugtas nog beter voor het milieu ook.

Een Sandqvist rugzak is duurzaam

Op het moment zie je overal nare filmpjes en foto’s voorbij komen van (dode) dieren met plastic in hun lijf. Daar wil jij natuurlijk niet aan meewerken. Dat kan door te kiezen voor duurzaam. Voor de boodschappen kies je dus een goede boodschappentas en voor sporten en andere activiteiten kies je een Sandqvist rugzak. Deze rugzak gaat jarenlang mee, hiermee voorkom je dus dat de materialen in het milieu terechtkomen. En… jij hebt een mooie tas!