Anno 2017 is het internet niet meer weg te denken uit ons leven. Alles kan tegenwoordig online. Zo is er ook online hulp bij het oefenen voor examens. Mocht het behalen van je auto theorie-examen op korte termijn een van je doelen zijn, dan moet je dit artikel echt even lezen.

Online oefenen maakt leren leuk!
Moest je vroeger nog een stoffig theorieboek induiken om enig kans te maken je auto theorie-examen te behalen, tegenwoordig is hier een veel praktischer manier voor. Er zijn tal van mogelijkheden om online te oefenen voor je theorie examen. Het leuke hiervan is dat het overal kan waar je internet ter beschikking hebt. Dit kan thuis zijn achter de computer, op je mobiel in de trein, of lui op de bank op je tablet.

Direct inzicht in je kennisniveau
Bij het oefenen van een online theorie-examen krijg je na het voltooien hiervan precies te zien welke antwoorden je goed hebt en welke fout. Je krijgt dus exact te zien waar je zwakke plekken liggen en welke onderwerpen je dus nog wat beter moet oefenen voor je daadwerkelijk examen gaat doen.

CBR-proof aan de bak
De online oefen-examens zijn heel realistisch en zodanig opgezet dat alle mogelijke CBR-vragen hierin terugkomen. Zo weet je zeker dat je alle benodigde stof tot je neemt. De examens zijn bovendien zeer actueel en worden regelmatig van updates voorzien.

De perfecte simulator
Bij de online auto theorie-examens wordt hetzelfde aantal vragen voorgelegd als in de realiteit. Het gaat in totaal om 65 vragen, onderverdeeld in 25 gevaarherkenningsvragen, 30 vragen over wet- en regelgeving en 10 vragen m.b.t. verkeersinzicht. Het maximum aantal fouten is hetzelfde als in het daadwerkelijke examen. Bovendien is het invullen aan een realistische maximale tijd gebonden. Zie dat maar eens met een gewoon theorieboek na te bootsen!

Slechts een kleine investering
Kosten deze online theorie-examens eigenlijk geld? Er bestaan gratis examens, maar de betere en meer realistische varianten hebben een klein prijskaartje. Deze besparen je echter wel de kosten en inspanningen van een herexamen.

Zelfverzekerd je theorie-examen ingaan
En dan komt het moment dat je tijdens het online theorie oefenen merkt dat je slaagt voor het ene na het andere oefenexamen. Dan weet je dat je vol vertrouwen aan je echte examen kan gaan beginnen. Succes verzekerd!