Www.maxilia.nl/zonnebrillen-bedrukken biedt unieke zomergeschenken die de zomer helemaal maken. Niets schreeuwt zomer dan een zonnebril. Waarom zou je deze dan niet laten bedrukken met jouw eigen logo? Op die manier kunnen mensen jouw bedrijf of evenement uitdragen terwijl ze stijlvol op het strand liggen, of door de stad lopen. Op www.maxilia.nl/zonnebrillen-bedrukken vindt u een grote selectie aan verschillende zonnebrillen. Dezen zijn allen bedrukbaar met een logo.

 

Zonnebrillen bedrukken

 

Wayfarer brillen bedrukken

Misschien wel de zonnebril die het meest geassocieerd wordt met de zomer: de wayfarer zonnebril. Dit model dat populair is gemaakt door Ray-Ban heeft een tijdloos model dat nu juist heel trendy is. Een wayfarer heeft wat bredere brillenpoten waardoor er gemakkelijk een logo op te plaatsen is. Omdat het frame gemaakt is van plastic is het ook zeer gemakkelijk om hier een persoonlijke twist aan te geven. Met bijna elke kleur beschikbaar kan je op www.maxilia.nl/zonnebrillen-bedrukken een zonnebril maken die aansluit bij jouw bedrijf.

Maak je zonnebrillen voor een evenement of feestje? Je kan zelfs de glazen van deze zonnebril laten bedrukken met een vrolijk of grappig ontwerp.

Naast normale enkelkleurige wayfarer zonnebrillen zijn er ook zonnebrillen met een houten motief, en met dubbele kleuren.

 

Opvouwbare zonnebrillen bedrukken

Wil je een zonnebril weggeven die echt speciaal is? Kijk dan naar de opvouwbare zonnebrillen op www.maxilia.nl/zonnebrillen-bedrukken. Deze zonnebrillen hebben het design van een traditionele Wayfarer, maar zijn ook nog eens vouwbaar bij de neus. Hierdoor kan je de bril compact opvouwen en past hij zelfs in een kleine broekzak. Echt ideaal voor evenementen en buitenfeesten.

Alhoewel de bril opvouwbaar is, is er genoeg ruimte voor een logo. Deze opvouwbare zonnebrillen zijn dus geschikt voor promotionele doeleinden en kunnen bedrukt worden.

 

Een zomers alternatief: Bidons met logo

Zoek je een goed alternatief voor de zomer, of gewoon iets dat goed samengaat met bedrukte zonnebrillen? Kijk dan eens naar bidons met logo. Er zijn heel veel verschillende soorten bidons. Je hebt natuurlijk de normale plastic bidons, maar ook bijvoorbeeld metalen. Wil je iets speciaals? Laat dan je eigen Dopper bedrukken. Deze wereldbekende drinkfles kan jouw logo dragen en komt in verschillende kleuren.